Nettisivuillemme on lisätty uusi osio Käytäntöjä kentältä. Siihen on tarkoitus koota toimintamalleja tai uutisia, jotka voisivat antaa kaikkia rohkaisevia tietoja sielunhoitoterapeuttien toiminnasta, vaikkapa muuallakin käyttöön otettaviksi. Ensimmäisenä sieltä löytyy tietoa ensimmäisestä seurakuntaan palkatusta sielunhoitoterapeutista,joka on Tiina Åkerman Raisiossa.

Voit myös itse ehdottaa sisältöjä tähän osioon, vaikkapa sähköpostilla netti(at)suomensielunhoitoterapeutit.fi!

Vuoden 2019 Sielunhoitoterapia -seminaarin

suunnittelu on käynnistynyt. Hallitus ottaa mielellään vastaan ehdotuksia alustusten aiheista ja esittäjistä. Lähetä ajatuksiasi sähköpostiosoitteeseen netti(at)suomensielunhoitoterapeutit.fi.


Sielunhoitoterapia -lehti

on lähetetty kaikille jäsenille helmikuun lopulla 2018. Huomaathan, että voit myös tilata lehteä itsellesi tai kiinnostuneille jaettavaksi postikulujen hinnalla Materiaalit-osiosta.

Nettiversioon voit tutustua tästä: Sielunhoitoterapia 2018. Sielunhoitoterapia -lehden löydät myös Materiaalit-osiosta, kuten aiemmatkin lehdet.


Vuoden 2018 jäsenmaksuista

on lähetetty kaikille jäsenille kirje, jonka liitteenä on maksulomake. Jäsenkirjeestä ssat myös infoa  toiminnasta. Uusi jäsenkirje  on luettavissa  sähköisesti tästä.


Sielunhoitoterapia 2017 -seminaari

evästä ja yhteyttä  

Seminaari on pidetty Kiponniemessä; päällimmäisenä mielessämme  on kiitollisuus. Viikonlopun seminaariin osallistui enimmillään lähes kuusikymmentä henkilöä. Teemana oli "Evästä ja yhteyttä"...ja niitä molempia hyvin monet kertoivat saaneensa. Esittäytymässä olivat kaikki maan sielunhoitoterapiakoulutukset...ja myös yksi vasta rakenteilla oleva.
Seminaari 2017 -osiosta löydät kuvia ja tekstiäkin seminaarin annista. Kiitämme kaikkia ohjelmassa mukana olleita ja osallistujia ...me kaikki olimme luomassa syntynyttä yhteyttä. Uskomme, toivomme ja rukoilemme, että se yhteys tulee myös jatkossa kasvamaan ja kehittymään edelleen!


Suomen sielunhoitoterapeutit ry on nyt myös facebookissa!
https://www.facebook.com/Suomen-sielunhoitoterapeutit-ry-1755379124789242/


Huomaathan, että sielunhoitoterapeuttien täydennyskoulutuksesta löytyy tietoja sivupalkista "Yhteistyökumppanien koulutukset".


Suomen sielunhoitoterapeutit ry:n vuosikokous 2018

pidetään 27.10.2018 Orivedellä, Rauhalakodissa (Rauhalantie 108, Ristakallio). Aloitetaan klo 13 lounaalla. Yhdistys tarjoaa osallistujille keittolounaan ja päätöskahvit voileipä- ja täytekakun kera!
Vuosikokouksen yhteydessä Raision seurakunnassa sielunhoitoterapeuttina työskentelevä Tiina Åkerman kertoo omasta polustaan seurakunnan tehtävään ja myös näkemyksistään sielunhoitoterapian nykypäivästä ja tulevaisuudesta. Merkitsethän kalenteriisi! Ilmoittautuminen tarvitaan ruokavarausten takia, ohjeet saat myöhemmin näiltä sivuilta. Suosittelemme kimppakyytejä.


Keski-Suomen alueen sielunhoitoterapeuttien tapaaminen oli maanantaina 26.3.2018. Tarkempia tietoja jatkosta saat Tuula Pitkäseltä , sähköposti lahteella(at)hotmail.com. Tieto seuraavasta tapaamisesta tulee myös näille sivuille.


Hämeenlinnan alueen sielunhoitoterapeuttien tapaaminen pidettiin 29.5.18. Seuraava tapaamisen ajankohta ilmoitetaan näillä sivuilla ! Yhteyshenkilönä on Aila Lyytikäinen, s-posti aila(at)svk.fi.

Pohjanmaan sielunhoitoterapeuttien 4. aluetapaaminen pidetään 16.6.2018 Vaasassa klo 13 - 17 Terapiakeskus Avarassa, tarkempi osoite Sepänkyläntie 4. Lisätietoa saat seuraavilta: Anne-Leena Lahtinen, annetella(at)hotmail.com tai Liisa Hovi, liisa.hovi(at)elisanet.fi.


Itä-Suomen aluetapaaminen Kesälahdella ravintola Pivangassa lauantaina 17.11.2018 klo 12.00. Lounas omakustanteinen.
Lisätietoja ja ilmoittautuminen: tiina.strengell(at)pp1.inet.fi, 050 5749181