Nettisivuillemme on lisätty uusi osio Käytäntöjä kentältä. Siihen on tarkoitus koota toimintamalleja tai uutisia, jotka voisivat antaa kaikkia rohkaisevia tietoja sielunhoitoterapeuttien toiminnasta, vaikkapa muuallakin käyttöön otettaviksi. Sieltä löytyy tietoa ensimmäisestä seurakuntaan palkatusta sielunhoitoterapeutista,joka on Tiina Åkerman Raisiossa. Voit myös tutustua Kalevi Rautjoen näkemyksiin sielunhoitoterapiasta Radio Dein haastattelussa sekä Pirjo Raution ajatuksiin sielunhoitoterapeuttien tarpeesta seurakunnissa.

Voit itsekin ehdottaa sisältöjä tähän osioon, vaikkapa sähköpostilla netti(at)suomensielunhoitoterapeutit.fi!

Vuoden 2019 Sielunhoitoterapia -seminaarin

suunnittelu on käynnistynyt. Seminaari pidetään IK-opistolla Keuruulla 27.-29.9.2019. Hallitus ottaa mielellään vastaan ehdotuksia seminaarin sisällöksi. Lähetä ajatuksiasi sähköpostiosoitteeseen netti(at)suomensielunhoitoterapeutit.fi.


Sielunhoitoterapia -lehti

on lähetetty kaikille jäsenille helmikuun lopulla 2018. Huomaathan, että voit myös tilata lehteä itsellesi tai kiinnostuneille jaettavaksi postikulujen hinnalla Materiaalit-osiosta.

Nettiversioon voit tutustua tästä: Sielunhoitoterapia 2018. Sielunhoitoterapia -lehden löydät myös Materiaalit-osiosta, kuten aiemmatkin lehdet.


Vuoden 2018 jäsenmaksuista

on lähetetty kaikille jäsenille kirje, jonka liitteenä on maksulomake. Jäsenkirjeestä ssat myös infoa  toiminnasta. Uusi jäsenkirje  on luettavissa  sähköisesti tästä.


Suomen sielunhoitoterapeutit ry on nyt myös facebookissa!
https://www.facebook.com/Suomen-sielunhoitoterapeutit-ry-1755379124789242/


Huomaathan, että  

sielunhoitoterapeuttien täydennyskoulutuksesta

löytyy tietoja sivupalkista "Yhteistyökumppanien koulutukset". Ohessa uusi koulutus:
RE-koulutus ry ja Kalajoen kristillinen opisto järjestävät helmikuun alussa 2019 Heinäkallion leirikodissa Kangasalla viikonlopun koulutuksen "Toiminnalliset menetelmät terapiatyössä". Lisätietoja saat tästä:
http://kkro.fi/kurssit/jatkokoulutusta-sielunhoitoterapeuteille/

EMCAPP Konferenssi soveltuu myös hyvin sielunhoitoterapeuttien täydennyskoulutukseksi:

Suomen ACC järjestää yhdessä EMCAPPin (European Movement of Christian Anthropology, Psychology and Psychotherapy, http://www.emcapp.eu) kanssa Tampereen Teopolissa konferenssin 22.-24.3.2019 aiheena
"Suhteen merkitys kristillisessä antropologiassa, psykologiassa ja psykoterapiassa". Lisätietoa saat ACC:n nettisivuilta osoitteesta http://www.accfinland.org/?sid=66

Sielunhoitoterapia 2017 -seminaari

pidettiin keväällä 2017 Kiponniemessä;  Teemana oli "Evästä ja yhteyttä"...ja niitä molempia hyvin monet kertoivat saaneensa. Esittäytymässä olivat kaikki maan sielunhoitoterapiakoulutukset...ja myös yksi vasta rakenteilla oleva.Seminaari 2017 -osiosta löydät kuvia ja tekstiäkin seminaarin annista.


Sielunhoitoterapia 2019 - seminaari pidetään pidetään IK-opistolla Keuruulla 27.-29.9.2019. Merkitsethän ajankohdan kalenteriisi!

Suomen sielunhoitoterapeutit ry:n vuosikokous 2018 pidettiin 27.10.2018 Orivedellä, Rauhalakodissa. Yhdistyksen hallituksesta jäävät vuoden 2019 alusta pois Merja Karjalainen ja Kari Hietala. Hallituksen uusiksi (vara)jäseniksi valittiin Markku Lehmuskoski ja Suvi Leppäpuisto. Mervi Salminen ja Maria Saukkola siirtyvät varsinaisiksi jäseniksi. Käytännön toiminnan kannaltahan jäsenyydellä ja varajäsenyydellä ei ole eroa.


Keski-Suomen alueen sielunhoitoterapeuttien syystapaaminen pidettiin 2.10.2018 Jyväskylässä.
Seuraavasta tapaamisesta saat tietoa näiltä sivuilta ja suoraan Tuula Pitkäseltä , sähköposti lahteella(at)hotmail.com.


Hämeenlinnan alueen sielunhoitoterapeuttien yhteydenpito on jatkossa WhatsApp -ryhmän muodossa. Yhteyshenkilönä on Aila Lyytikäinen, s-posti aila(at)svk.fi.

Pohjanmaan sielunhoitoterapeuttien tapaaminen pidettiin 24.11.2018. Seuraava tapaaminen on näillä näkymin la 16.2.2019 klo 13 - 17 terapiakeskus Avarassa, Sepänkyläntie 4, 65100 Vaasa. Tervetuloa kaikki Pohjanmaan alueen sielunhoitoterapeutit! Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Liisa Hovi, liisa.hovi(at)elisanet.fi.

Itä-Suomen aluetapaaminen pidettiin 17.11.2018 . Seuraava tapaaminen on sovittu pidettäväksi 27.4.2019 Kesälahdella ravintola Pivangassa. Lounas omakustanteinen.
Lisätietoja ja ilmoittautuminen: tiina.strengell(at)pp1.inet.fi, 050 5749181