Nettisivuillemme on lisätty uusi osio Käytäntöjä kentältä. Siihen on tarkoitus koota toimintamalleja tai uutisia, jotka voisivat antaa kaikkia rohkaisevia tietoja sielunhoitoterapeuttien toiminnasta, vaikkapa muuallakin käyttöön otettaviksi. Sieltä löytyy tietoa ensimmäisestä seurakuntaan palkatusta sielunhoitoterapeutista,joka on Tiina Åkerman Raisiossa. Voit myös tutustua Kalevi Rautjoen näkemyksiin sielunhoitoterapiasta Radio Dein haastattelussa sekä Pirjo Raution ajatuksiin sielunhoitoterapeuttien tarpeesta seurakunnissa.

Voit itsekin ehdottaa sisältöjä tähän osioon, vaikkapa sähköpostilla netti(at)suomensielunhoitoterapeutit.fi!

Vuoden 2019 Sielunhoitoterapia -seminaarin

suunnittelu on käynnistynyt. Seminaari pidetään IK-opistolla Keuruulla 27.-29.9.2019. Hallitus ottaa mielellään vastaan ehdotuksia seminaarin sisällöksi. Lähetä ajatuksiasi sähköpostiosoitteeseen netti(at)suomensielunhoitoterapeutit.fi.


Sielunhoitoterapia -lehden 2020

suunnittelu on täydessä käynnissä. Vuoden 2018 lehteä voit myös tilata itsellesi tai kiinnostuneille jaettavaksi postikulujen hinnalla Materiaalit-osiosta. Sitä voit myös lukea pdf-versiona tästä

Vuoden 2019 jäsenmaksuista

on viikolla 7 lähetetty kaikille jäsenille kirje, jonka liitteenä on maksulomake. Jäsenkirjeestä ssat myös infoa  toiminnasta ja rukouskalenterin. Voit myös tutustua vähän paremmin nykyiseen hallitukseen. Uusi jäsenkirje tulee myös luettavaksi näille sivuille. Jos jäsenkirjettä ei kuulu lähiakoina, ota yhteyttä vaikkapa Anja Kuhnoon.

Suomen sielunhoitoterapeutit ry on nyt myös facebookissa!
https://www.facebook.com/Suomen-sielunhoitoterapeutit-ry-1755379124789242/


Huomaathan, että  

sielunhoitoterapeuttien täydennyskoulutuksesta

löytyy tietoja sivupalkista "Yhteistyökumppanien koulutukset".

Ohessa poimintoja uusista koulutuksista:

EMCAPP Konferenssi soveltuu sielunhoitoterapeuttien täydennyskoulutukseksi:
Suomen ACC järjestää yhdessä EMCAPPin (European Movement of Christian Anthropology, Psychology and Psychotherapy, http://www.emcapp.eu) kanssa Tampereen Teopolissa konferenssin 22.-24.3.2019 aiheena
"Suhteen merkitys kristillisessä antropologiassa, psykologiassa ja psykoterapiassa". Lisätietoa saat ACC:n nettisivuilta osoitteesta http://www.accfinland.org/?sid=66

Perheniemen opisto Iitissä järjestää kaksi sielunhoitoterapeuteille eväitä antavaa koulutusta:
Aivot ja masennus 15.-17.2.2019, kouluttajana Irmeli Schuz ; lisätiedot linkistä http://www.perheniemi.com/kurssit/111 sekä Musiikki ja luovat taideterapiamenetelmät sielunhoidon välineenä  4.4.-7.4.2019. Viimeksimainittuun saat lisätietoa seuraavasta linkistä:
https://www.perheniemi.com/kurssit/130.


Sielunhoitoterapia 2017 -seminaari

pidettiin keväällä 2017 Kiponniemessä;  Teemana oli "Evästä ja yhteyttä"...ja niitä molempia hyvin monet kertoivat saaneensa. Esittäytymässä olivat kaikki maan sielunhoitoterapiakoulutukset...ja myös yksi vasta rakenteilla oleva.Seminaari 2017 -osiosta löydät kuvia ja tekstiäkin seminaarin annista.


Sielunhoitoterapia 2019 - seminaari pidetään IK-opistolla Keuruulla 27.-29.9.2019. Merkitsethän ajankohdan kalenteriisi!

Suomen sielunhoitoterapeutit ry:n vuosikokous 2018 pidettiin 27.10.2018 Orivedellä, Rauhalakodissa. Yhdistyksen hallituksesta jäävät vuoden 2019 alusta pois Merja Karjalainen ja Kari Hietala. Hallituksen uusiksi (vara)jäseniksi valittiin Markku Lehmuskoski ja Suvi Leppäpuisto. Mervi Salminen ja Maria Saukkola siirtyvät varsinaisiksi jäseniksi. Hallituksen järjestäytymiskokouksessa 23.1.2019 uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin Mervi Salminen Tuusulasta. Muilta osin hallituksen jäsenten tehtävät säilyvät entisellään.


Keski-Suomen alueen sielunhoitoterapeuttien syystapaaminen pidettiin 2.10.2018 Jyväskylässä.
Seuraavasta tapaamisesta saat tietoa näiltä sivuilta ja suoraan Tuula Pitkäseltä , sähköposti lahteella(at)hotmail.com.


Hämeenlinnan alueen sielunhoitoterapeuttien yhteydenpito on jatkossa WhatsApp -ryhmän muodossa. Yhteyshenkilönä on Aila Lyytikäinen, s-posti aila(at)svk.fi.

Pohjanmaan sielunhoitoterapeuttien tapaaminen pidettiin 24.11.2018. Seuraava tapaaminen on näillä näkymin la 16.2.2019 klo 13 - 17 terapiakeskus Avarassa, Sepänkyläntie 4, 65100 Vaasa. Tervetuloa kaikki Pohjanmaan alueen sielunhoitoterapeutit! Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Liisa Hovi, liisa.hovi(at)elisanet.fi.

Itä-Suomen aluetapaaminen pidettiin 17.11.2018 . Seuraava tapaaminen on sovittu pidettäväksi 27.4.2019 Kesälahdella ravintola Pivangassa. Lounas omakustanteinen.
Lisätietoja ja ilmoittautuminen: tiina.strengell(at)pp1.inet.fi, 050 5749181