Nettisivuillemme on lisätty uusi osio Käytäntöjä kentältä. Siihen on tarkoitus koota toimintamalleja tai uutisia, jotka voisivat antaa kaikkia rohkaisevia tietoja sielunhoitoterapeuttien toiminnasta, vaikkapa muuallakin käyttöön otettaviksi. Ensimmäisenä sieltä löytyy tietoa ensimmäisestä seurakuntaan palkatusta sielunhoitoterapeutista,joka on Tiina Åkerman Raisiossa.

Voit myös itse ehdottaa sisältöjä tähän osioon, vaikkapa sähköpostilla netti(at)suomensielunhoitoterapeutit.fi!

Vuoden 2019 Sielunhoitoterapia -seminaarin

suunnittelu on käynnistynyt. Hallitus ottaa mielellään vastaan ehdotuksia alustusten aiheista ja esittäjistä. Lähetä ajatuksiasi sähköpostiosoitteeseen netti(at)suomensielunhoitoterapeutit.fi.


Sielunhoitoterapia -lehti

on lähetetty kaikille jäsenille helmikuun lopulla 2018. Huomaathan, että voit myös tilata lehteä itsellesi tai kiinnostuneille jaettavaksi postikulujen hinnalla Materiaalit-osiosta.

Nettiversioon voit tutustua tästä: Sielunhoitoterapia 2018. Sielunhoitoterapia -lehden löydät myös Materiaalit-osiosta, kuten aiemmatkin lehdet.


Vuoden 2018 jäsenmaksuista

on lähetetty kaikille jäsenille kirje, jonka liitteenä on maksulomake. Jäsenkirjeestä ssat myös infoa  toiminnasta. Uusi jäsenkirje  on luettavissa  sähköisesti tästä.


Suomen sielunhoitoterapeutit ry on nyt myös facebookissa!
https://www.facebook.com/Suomen-sielunhoitoterapeutit-ry-1755379124789242/


Huomaathan, että  

sielunhoitoterapeuttien täydennyskoulutuksesta

löytyy tietoja sivupalkista "Yhteistyökumppanien koulutukset". Ohessa poimintoja:
* IK-opistolla on syyskuun lopulla 2018 koulutus "Perhe sielunhoitoterapiassa", kouluttajana Ulla Dahlen.
* Perheniemessä on loka-marraskuussa 2018 elämäntarinaan ja toiminnallisiin menetelmiin liittyvä koulutus "Kohtaamisen kosketus - sielunhoitoterapeuttien täydennyskoulutus".

EMCAPP Konferenssi soveltuu myös hyvin sielunhoitoterapeuttien täydennyskoulutukseksi:

Suomen ACC järjestää yhdessä EMCAPPin (European Movement of Christian Anthropology, Psychology and Psychotherapy, http://www.emcapp.eu) kanssa Tampereen Teopolissa konferenssin 22.-24.3.2019 aiheena
"Suhteen merkitys kristillisessä antropologiassa, psykologiassa ja psykoterapiassa". Lisätietoa saat ACC:n nettisivuilta osoitteesta http://www.accfinland.org/?sid=66

Sielunhoitoterapia 2017 -seminaari

pidettiin keväällä 2017 Kiponniemessä;  Teemana oli "Evästä ja yhteyttä"...ja niitä molempia hyvin monet kertoivat saaneensa. Esittäytymässä olivat kaikki maan sielunhoitoterapiakoulutukset...ja myös yksi vasta rakenteilla oleva.Seminaari 2017 -osiosta löydät kuvia ja tekstiäkin seminaarin annista.


Suomen sielunhoitoterapeutit ry:n vuosikokous 2018

pidetään 27.10.2018 Orivedellä, Rauhalakodissa (Rauhalantie 108, Ristakallio). Aloitetaan klo 12.30 Rauhala-kodin esittelyllä. Yhdistys tarjoaa osallistujille keittolounaan ja päätöskahvit voileipä- ja täytekakun kera! Tarkemmat aikataulut ja reittiohjeet löydät tästä.

Vuosikokouksen yhteydessä Raision seurakunnassa sielunhoitoterapeuttina työskentelevä Tiina Åkerman kertoo omasta polustaan seurakunnan tehtävään ja myös näkemyksistään sielunhoitoterapian nykypäivästä ja tulevaisuudesta. Merkitsethän kalenteriisi! ILMOITTAUTUMINEN 19.10. MENNESSÄ (tarvitaan ruokailuvarausten takia) osoitteella merja@sybeem.net tai 040 5060696 Suosittelemme kimppakyytejä.


Keski-Suomen alueen sielunhoitoterapeuttien syystapaaminen on 2.10.2018 klo 17-20 Keltinmäen päiväkeskuksessa( Keltinmäentie 15 40640 Jyväskylä)
Ohjelmassa Tuula Pitkäsen alustus aiheesta "Lähisuhde väkivalta eri muodoissaan" - ilmiö, joka voi tulla ilmi sielunhoitoterapiassa.
Illan aikana hoitavaa rukousta

Lämpimästi tervetuloa! Tarkempia tietoja saat Tuula Pitkäseltä , sähköposti lahteella(at)hotmail.com.


Hämeenlinnan alueen sielunhoitoterapeuttien tapaaminen pidettiin 29.5.18. Seuraavan tapaamisen ajankohta ilmoitetaan näillä sivuilla ! Yhteyshenkilönä on Aila Lyytikäinen, s-posti aila(at)svk.fi.

Pohjanmaan sielunhoitoterapeuttien 4. aluetapaaminen pidettiin 16.6.2018 Vaasassa.Seuraavan tapaamisen ajankohta ilmoitetaan näillä sivuilla ! Lisätietoa Pohjanmaan aluetoiminnasta saat seuraavilta: Anne-Leena Lahtinen, annetella(at)hotmail.com tai Liisa Hovi, liisa.hovi(at)elisanet.fi.


Itä-Suomen aluetapaaminen Kesälahdella ravintola Pivangassa lauantaina 17.11.2018 klo 12.00. Lounas omakustanteinen.
Lisätietoja ja ilmoittautuminen: tiina.strengell(at)pp1.inet.fi, 050 5749181