Puheenjohtajan palsta

Talvinen tervehdys Tampereelta!

Lunta on tänä vuonna enemmän kuin aikoihin, ja silmä lepää luonnon puhtaudessa ja kauneudessa. Lumi peittää armollisesti ympäristömme keskeneräisyyttä. Kiitos Isä talvesta!

Me sielunhoitoterapeutit teemme arvokasta työtä; ihmisen ja Jumalan kohtaaminen on jo itsessään palkitsevaa! Lisäbonusta omaa työtä tukemaan voi tänä vuonna saada mm. Tampereen Teopolissa ACC:n ja EMCAPPin järjestämässä konferenssissa 22.-24.3.2019, jossa tutkitaan suhteen merkitystä kristillisessä terapiassa.
http://www.accfinland.org/?sid=66

Toinen tilaisuus kouluttautua lisää ja tutustua kristittyihin terapeutteihin avautuu syksyllä Keuruulla: Sielunhoitoterapia 2019 -seminaari järjestetään yhdistyksemme toimesta 27.-29.9. IK-opistolla. Samalla pidämme yhdistyksen vuosikokouksen. Lämpimiin kohtaamisiin siellä!

Helmikuussa saamme päivitetyn rukouskalenterin, jonka avulla voimme muistaa toinen toisiamme. Helmi-maaliskuun sähköinen kysely tarjoaa jäsenistölle helpon tavan tuoda omia ajatuksia ja ideoita hallituksen tietoon ja työstettäväksi. Rohkaisen meitä jokaista aktiivisuuteen, sillä yhdessä olemme enemmän.

Työniloa ja ylenpalttista siunausta koko valtakuntaan!

Hanna Ikonen
Suomen sielunhoitoterapeutit ry:n puheenjohtaja
Sielunhoitoterapeutti
Yrittäjä, FM

Puheenjohtaja Hanna Ikonen