Puheenjohtajan palsta

Vuosi 2018 on lähtenyt reippaasti käyntiin: saimme tammikuussa uunituoreen Sielunhoitoterapia 2018 lehden yhdistyksellemme. Lehti oli jaossa yhdistyksemme esittelypöydällä Lahden Sibeliustalossa Suomen ACC:n VII konferenssissa tammikuun puolen välin tienoilla. Niille jäsenillemme, jotka eivät ole saaneet lehteä konferenssin kautta, se postitetaan helmi-maaliskuun aikana.

Suomen ACC järjestää konferenssinsa joka toinen vuosi, ja Suomen sielunhoitoterapeutit tavoittelee oman seminaarin järjestämistä myös joka toinen vuosi, jolloin tällä järjestelyllä jokaiselle vuodelle olisi tarjolla ainakin yksi mahdollisuus tavata kristillisiä auttajia ja kouluttautua lisää kristillisen terapian saralla. Sielunhoitoterapia 2019 -seminaari on vasta idullansa: jos haluamme pitää kiinni 'perinteistä', niin ajankohdaksi tulisi pääsiäisen jälkeinen viikonloppu huhtikuun 2019 lopulla.

Tänä vuonna meillä on mahdollisuus tavata kasvotusten vielä vuosikokouksen merkeissä.
Kokous on siirretty keväältä syksylle: kokoonnumme la 27.10., paikka ja kellonaika tarkentuvat myöhemmin.

Minua ilahdutti kovin uutinen, joka kantautui alkuvuodesta korviini: sielunhoitoterapeutiksi valmistunut Tiina Åkerman on kutsuttu vakinaiseen työsuhteeseen Raision seurakuntaan työnimikkeenään sielunhoitoterapeutti. On käsittääkseni ensimmäinen Suomessa tällä saralla. Haluamme mielellämme lisää tällaisia uutisia!! Tiinan polusta sielunhoitoterapeutiksi voit lukea sivultamme Käytäntöjä kentältä -osiosta.

Iloisin talviterveisin,

Hanna Ikonen
Suomen sielunhoitoterapeutit ry:n puheenjohtaja
Sielunhoitoterapeutti
Yrittäjä, FM

Puheenjohtaja Hanna Ikonen