Puheenjohtajan palsta

Vuosi 2018 on lähtenyt reippaasti käyntiin: saimme tammikuussa uunituoreen Sielunhoitoterapia 2018 lehden yhdistyksellemme. Lehti oli jaossa yhdistyksemme esittelypöydällä Lahden Sibeliustalossa Suomen ACC:n VII konferenssissa tammikuun puolen välin tienoilla. Niille jäsenillemme, jotka eivät ole saaneet lehteä konferenssin kautta, se postitetaan helmi-maaliskuun aikana.

Suomen ACC järjestää konferenssinsa joka toinen vuosi, ja Suomen sielunhoitoterapeutit tavoittelee oman seminaarin järjestämistä myös joka toinen vuosi, jolloin tällä järjestelyllä jokaiselle vuodelle olisi tarjolla ainakin yksi mahdollisuus tavata kristillisiä auttajia ja kouluttautua lisää kristillisen terapian saralla. Sielunhoitoterapia 2019 -seminaari on vasta idullansa: jos haluamme pitää kiinni 'perinteistä', niin ajankohdaksi tulisi pääsiäisen jälkeinen viikonloppu huhtikuun 2019 lopulla.

Tänä vuonna meillä on mahdollisuus tavata kasvotusten vielä vuosikokouksen merkeissä.
Kokous on siirretty keväältä syksylle, joten senkin ajankohta ja paikka tulee lähiaikoina tarkentumaan :).

Minua ilahdutti kovin uutinen, joka kantautui alkuvuodesta korviini: sielunhoitoterapeutiksi valmistunut Tiina Åkerman sai Raision seurakunnasta viran nimikkeellä sielunhoitoterapeutti. On käsittääkseni ensimmäinen Suomessa tällä saralla. Haluamme mielellämme lisää tällaisia uutisia!!

Iloisin talviterveisin,

Hanna Ikonen
Suomen sielunhoitoterapeutit ry:n puheenjohtaja
Sielunhoitoterapeutti
Yrittäjä, FM

Puheenjohtaja Hanna Ikonen