Me olemme mukana ohjelmassa

17.01.2017
Olen Arja Honkasalo ja olen koulutukseltani yo-merkonomi ja RE-sielunhoitoterapeutti. Toimin nykyään palveluohjaajana Jyväskylän Katulähetyksen projektissa. Minulla on pitkä työhistoria myös Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä sihteerin tehtävissä. Toimin myös kutsuttuna sihteerinä RE-koulutus ry:ssä. Teen myös jonkin verran töitä toiminimelläni Toivon Sävel, jonka toimialana on musiikki ja sielunhoito.
17.01.2017

Olen Kalevi Rautjoki, koulutukseltani pastori ja työskennellyt nuorisojärjestöissä, sekä lähes kolmekymmentä vuotta kristillisten toimintakeskusten johtajana Kiponniemessä ja Vivamossa. Työ toimintakeskuksissa on mahdollistanut syventää  kutsumustani sielunhoidon alueella ja on tehnyt mahdolliseksi myös mitä erilaisimpien alan kurssien järjestämisen useiden vuosikymmenien aikana. Vuodesta 2000 olen ollut vastaamassa pastori, terapeutti Seppo Jokisen ja kehityspsykologi Päivimaria Kuivamäen kanssa aloittamastamme Rikotusta eheä -terapeuttisen sielunhoidon koulutuksesta. Vuona 2005 olin perustamassa monien muiden tahojen kanssa Suomen ACC rytä. Eläkkeelle jäätyäni olen työskennellyt  RE sielunhoitoterapeuttina Hämeenlinnassa ja Jyväskylässä, sekä edelleen kouluttajana mm. sielunhoitoterapiakoulutuksissa.


17.01.2017

Olen Kaisa Heikkilä Päijät-Hämeestä Vääksystä ja toimin siellä olevan Pelastakaa Lapset ry:n lastenkodin johtajana. Lastensuojelun kentällä olen toiminut vuodesta 2004. Sielunhoitoterapeutiksi olen valmistunut Perheniemestä vuonna 2010 ja teen sitä toiminimellä jonkin verran päätyöni ohessa samoin kuin työnohjauksiakin.
Perheniemen opistossa toimin tuntiopettajana silloin tällöin pitkissä koulutuksissa sekä viikonloppukursseilla juuri sielunhoidon ja ihmisen kasvuun ja kehittymiseen liittyvissä aihealueissa.


17.01.2017

Olen Evelyn Hynynen. Koulutukseltani olen KM, ErO, biblio- ja psykodraamaohjaaja ja RE- sielunhoitoterapeutti. Olen toiminut Rauhan Majatalo - nimisen kristillisen keskuksen toiminnanjohtajana vuodesta 2013. Koulutamme mm. Matkalla uuteen -sielunhoitoterapeutteja. Nyt on menossa 11. koulutuskokonaisuus. Liki 200 sielunhoitoterapeuttia on käynyt ko.koulutusohjelman läpi.
17.01.2017

Olen Kaisa Pihlajamäki, viiden lapsen äiti, yhden miehen vaimo Petäjävedeltä. Työskentelen Keuruun seurakunnassa osa-aikaisena pappina. Toimin myös Jyväskylän kristillisellä opistolla teologisten aineiden opettajana. Valmistuin RE -sielunhoitoterapeutiksi keväällä 2016. Sielun Pysäkki on pienimuotoinen toiminimiyritykseni Jyväskylässä. Minua on aina kiinnostanut ihminen ja ihmisen tarina. Mistä hän on tullut? Missä hän on nyt? Minne hän on matkalla?
Rinnalla kulkijana autan kanssamatkaajaani  löytämään ratkaisun elämässä esiin nousseisiin ongelmiin ja kysymyksiin sekä haastan häntä etsimään uusia toimintamalleja elämäänsä.
Luottamus hyvään, ihmistä rakastavaan Jumalaan sekä rukous ovat kantavia ja voimaannuttavia asioita minulle.